Hotnews
Ştirile ProTV: Calculator de acum 30 de ani, găsit într-un pod. Ce a descoperit un bărbat când l-a deschis
Actualitate International
John Pfaff, un profesor din New York, a făcut o descoperire neaşteptată în casa părinţilor săi. Zeci de ani, un computer fabricat în 1983, în stare perfectă de funcţionare, a fost depozitat în podul locuinţei familiei.
Hotnews
Lucrările la Magistrala 5 de metrou vor fi gata până în octombrie, dar linia din Drumul Taberei riscă să rămână muzeu din cauza unui proces pe rol: „Cerem să se judece în regim de urgenţă!”
Monitorizari Proiecte Infrastructura >> Articole
Lucrările la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate în totalitate până în septembrie-octombrie, însă noua linie din Drumul Taberei riscă să rămână muzeu şi să nu fie deschisă nici în 2019 dacă instanţa de judecată nu va lua o decizie în cazul contestaţiilor depuse la licitaţia privind sistemul de automatizare a metroului. Oficialii Metrorex spun că au cerut ca dosarul să se judece în regim de urgenţă şi că termenul de finalizare al sistemului de automatizare - obiectul contestaţiilor - de 9 luni, ar putea fi scurtat la 6 luni, dacă se lucrează în trei schimburi.
Hotnews
Ciorbea, ţipând la o ziaristă Nesweek: Sunteţi mai şmecheră sau ce dracu mai sunteţi / Îi omorâm de vii în puşcării
Actualitate Esential
Victor Ciorbea şi-a pierdut cumpătul într-o discuţie telefonică cu o ziaristă de la Newsweek România. În momentul în care ziarista i-a reproşat că poate da exemple concrete pentru problemele infractorilor, dar nu şi despre ultimul caz pe care l-a rezolvat pentru „pacienţii care mor în spitale”, Victor Ciorbea a ţipat: „Sunteţi mai şmecheră sau ce dracu mai sunteţi”.
Hotnews
Achiziţia corvetelor: Şantierul Naval Constanţa, parte din asocierea cu francezii de la Naval Group, renunţă la procesul cu MApN / Va urma o decizie privind câştigătorul competiţiei?
Actualitate Esential
Şantierul Naval Constanţa, parte a asocierii cu firma franceză Naval Group, renunţă la procesul intentat Guvernului României prin care solicita anularea Hotărârii de Guvern care stabilea procedura de achiziţie a corvetelor pentru Forţele Navale, au confirmat pentru HotNews.ro reprezentanţii companiei. Procedura de achiziţie a corvetelor este în prezent suspendată, dar ministrul Apărării Gabriel Leş declara în urmă cu o săptămână că ministerul ar putea lua o decizie sau chiar anunţa un câştigător odată ce chestiunea procesului va fi tranşată.
Hotnews
DigiSport: Bouchard, înainte de disputa cu Halep: "I-aţi văzut picioarele Simonei?"
Sport Tenis
Simona Halep - Eugenie Bouchard e marţi, ora 12:00, pe Digi Sport 1. Eugenie Bouchard a vorbit la superlativ despre duelul cu Simona Halep, din turul secund de la Dubai.
Hotnews
PSD apără Secţia de investigare a magistraţilor, înfiinţată la propunerea sa: Încetaţi politizarea anchetei penale împotriva doamnei Kovesi! Să demonstreze că e nevinovată
Actualitate Politic
PSD a transmis, luni, pe pagina de Facebook contestatarilor Secţiei de investigare a magistraţilor să înceteze cu ”politizarea anchetei penale împotriva doamnei Kovesi” şi să lase ”probele să vorbească”, subliniind că persoanele care contestă integritatea noii Secţii ”contestă de fapt integritatea întregului sistem de Justiţie din România”.
Hotnews
Comunitatea bancherilor i-a scris preşedintelui Senatului despre impactul Ordonanţei 114. Tăriceanu va discuta marţi cu bancherii pe marginea scrisorii
Economie Finante & BăNci
Într-o scrisoare-analiză transmisă Senatului, membrii Asociaţiei Române a Băncilor şi cei ai Consiliului Patronatelor Bancare din România atrag atenţia asupra impactului uriaş pe care OUG 114/2018 l-ar putea avea asupra companiilor, Statului şi bineînţeles asupra sistemului financiar, în cazul în care Ordonanţa ar rămâne în forma actuală. Dealtfel, bancherii vor avea marţi o întrevedere cu preşedintele Senatului, la sediul Parlamentului, întrevedere în cadrul căreia vor detalia datele transmise în scrisoare.
Hotnews
Ştirile ProTV: Calculator de acum 30 de ani, găsit într-un pod. Ce a descoperit un bărbat când l-a deschis
Actualitate International
John Pfaff, un profesor din New York, a făcut o descoperire neaşteptată în casa părinţilor săi. Zeci de ani, un computer fabricat în 1983, în stare perfectă de funcţionare, a fost depozitat în podul locuinţei familiei.