Hotnews
HARTĂ INTERACTIVĂ Trei noi secţiuni din Autostrada Transilvania, pregătite de Compania de Drumuri pentru licitaţie. Vezi pe unde trec cei 56 de km de autostradă
Monitorizari Proiecte Infrastructura >> Articole
Circa 56 de kilometri din Autostrada Transilvania, din apropiere de Cluj Napoca şi până lângă Zalău, vor fi scoşi la licitaţie, anunţă Compania de Drumuri care precizează că a trimis documentaţiile spre validare către ANAP. O parte dintre sectoarele ce vor fi scoase la licitaţie încep chiar de la autostrada Gilău - Nădăşelu, deschisă oficial traficului în 2018, iar o altă secţiune vine în continuarea tronsoanelor de la Suplacu de Barcău spre graniţa cu Ungaria, loturi scoase la licitaţie încă din 2017, dar necontractate nici până în ziua de azi.
Hotnews
Bugetul pe 2019- nimic cert, doar isterie şi spectacol​
Actualitate Opinii
„Aveţi un fix legat de acest lucru”, a spus Viorica Dăncilă, sătulă de întrebările jurnaliştilor care voiau să afle de ce nu se construiesc autostrăzi în România. A întors spatele şi a plecat, lăsând multe întrebări în aer. S-a întâmplat imediat după votul dat asupra celui mai controversat şi neverosimil buget din ultimii mulţi ani. Este un buget care pare a sfida logica, un buget scris după cifre comandate. Realitatea economică nu are nicio legătură cu modul în care s-au împărţit banii şi nici cu scenele melodramatice la care am asistat, zilele acestea, în Parlament.