Fata unor căldărari a ridicat în picioare juriul şi publicul „Românii au talent“. Dovada că „niciun om nu trebuie judecat după aparenţe“ VIDEO
Adevarul
Fata unor căldărari a ridicat în picioare juriul şi publicul „Românii au talent“. Dovada că „niciun om nu trebuie judecat după aparenţe“ VIDEO

Isabela Stănescu, fiica unor căldărari, a ridicat juriul şi publicul în picioare cu intepretarea ariei „O mio babbino caro“ de Puccini pe scena de la „Românii au talent“.

Hotnews
Science Report: Inginerii de la Universitatea Columbia reproduc direct în vorbire semnalele creierului
Science Stiinte Fundamentale
Într-o premieră ştiinţifică, neuroinginerii de la Columbia au creat un sistem care traduce gândul în vorbire inteligibilă şi care poate fi recunoscută. Monitorizând activitatea cerebrală a unei persoane, tehnologia poate reconstrui cuvintele pe care altcineva le aude cu o claritate fără precedent. Această descoperire, care îngemănează puterea sintetizatoarelor de cuvinte cu inteligenţa artificială, poate conduce la noi moduri în care calculatoarele pot comunica direct cu creierul.
Hotnews
Bugetul pe 2019- nimic cert, doar isterie şi spectacol​
Actualitate Opinii
„Aveţi un fix legat de acest lucru”, a spus Viorica Dăncilă, sătulă de întrebările jurnaliştilor care voiau să afle de ce nu se construiesc autostrăzi în România. A întors spatele şi a plecat, lăsând multe întrebări în aer. S-a întâmplat imediat după votul dat asupra celui mai controversat şi neverosimil buget din ultimii mulţi ani. Este un buget care pare a sfida logica, un buget scris după cifre comandate. Realitatea economică nu are nicio legătură cu modul în care s-au împărţit banii şi nici cu scenele melodramatice la care am asistat, zilele acestea, în Parlament.
Hotnews
Ameninţare cu bombă la România TV, prin e-mail / Echipaje ale Brigăzii antitero şi poliţiei se află la sediul televiziunii
Actualitate Esential
Două echipaje, de la Brigada antitero a SRI şi de la poliţie se află la sediul televiziunii România TV, după ce pe adresa redacţiei a fost primit un e-mail cu ameninţarea "veţi sări în aer", a anunţat purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.
Hotnews
Crin Antonescu iese din cărţi pentru europarlamentare. Ciorna listei PNL pentru euroalegeri
Actualitate Politic
Crin Antonescu, unul dintre primii liberali care şi-au depus candidatura la europarlamentare, iese din calculele PNL pentru alegerile din 26 mai, şanse mari pentru un loc eligibil având însă soţia sa, Adina Vălean, europarlamentar la al treilea mandat.
Hotnews
Vladimir Putin: Europa nu vrea să găzduiască sisteme balistice americane, dar nu îndrăzneşte să se opună
Actualitate International
Preşedintele rus Vladimir Putin crede că ţările europene nu îşi doresc să vadă amplasate pe teritoriile lor sistemele balistice ale Statelor Unite, însă nu îndrăznesc să se opună Washingtonului, a relatat vineri agenţia oficială rusă TASS.
Hotnews
Banca Transilvania. Primii 25 de ani
Economie Finante & BăNci
Acum 25 de ani, fără fast, dar cu mult curaj şi cu un capital de 2 milioane de dolari, 46 de antreprenori puneau bazele uneia dintre cele mai de succes poveşti de dezvoltare a capitalului românesc – Banca Transilvania, astăzi, cel mai mare grup financiar din România, cu peste 31.000 de acţionari.
Hotnews
Avatarurile Occidentului. De la „The Wall” (Pink Floyd, 1979) şi „Mr. Gorbachev, Tear Down This Wall!” (Reagan, 1987) la „Walls Work” (Trump, 2019)
Actualitate Opinii
Neputând convinge Congresul să-i dea cei 5,7 miliarde de dolari pentru ridicarea Zidului de care crede că are nevoie pentru a fi reales anul viitor (ci doar 1,3 miliarde pentru câteva porţiuni de gard), Trump va recurge la artificiul tehnico-politic (permis de lege, se pare) al decretării „stării de urgenţă naţională”, urmat de autorizarea imediată a utilizării fondurilor bugetare ale Pentagonului pentru construcţia Zidului de la frontiera cu Mexicul. Fostul secretar al Apărării, Jim Mattis, excludea varianta ca Departamentul pe care îl conducea să construiască Zidul din fondurile proprii, spunând sec că asta nu e treaba Armatei SUA.
Hotnews
Cum se calculează contribuţiile şi taxele datorate Fondului pentru Mediu?
Dosare Juridice Opinia Specialistilor Deloitte Si Reff&Asociatii
Obligaţiile de raportare şi taxele datorate la Fondul pentru Mediu, în principal cele referitoare la ambalaje şi echipamente electrice şi electronice, reprezintă o provocare pentru companii, în contextul noilor reguli metodologice de calcul intrate în vigoare in perioada iulie 2018 - ianuarie 2019. În cazul deşeurilor de ambalaje, printre noile prevederi cu impact asupra activităţii companiilor se află creşterea obiectivelor de reciclare/valorificare, obligaţiile de gestionare a ambalajelor primare reutilizabile şi includerea reparării în operaţiunea de reciclare în cazul paleţilor de lemn.
Hotnews
Teodorovici: Sigur OUG 114/2018 nu va fi modificată săptămâna viitoare
Revista Presei Radio Tv
Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a afirmat vineri seară, într-o emisiune la Digi24, că OUG 114/2018 nu va fi modificată sigur săptămâna viitoare în şedinţa de Guvern.
Hotnews
Ministrul francez al afacerilor europene felicită acţiunea Preşedinţiei române a Consiliului UE pentru avansarea unor dosare europene
Actualitate Politic
Ambasada României în Franţa anunţă că a organizat vineri, 15 februarie, o reuniune a ambasadorilor statelor membre UE acreditaţi la Paris cu ministrul francez al Afacerilor Europene, Nathalie Loiseau, în contextul Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene. Discuţiile au vizat teme de actualitate de pe agenda europeană, cu accent pe priorităţile momentului: Brexit, alegerile europarlamentare din luna mai, Balcanii de Vest, viitorul Cadru Financiar Multianual, precum şi o serie de dosare sectoriale, se arată într-un comunicat transmis către Hotnews.
Hotnews
The Sun: O femeie l-a pus la pământ pe Putin într-un antrenament de judo VIDEO
Actualitate International
O femeie l-a pus la pământ pe preşedintele rus Vladimir Putin în timpul unui antrenament de judo, apoi ar fi încercat să "ascundă" fotografiile incidentului, relatează The Sun.
Hotnews
Cel puţin un mort, mai mulţi răniţi, după incident armat într-un parc industrial din SUA
Actualitate International
Cel puţin o persoană a decedat, iar alte câteva au fost rănite, inclusiv ofiţeri de poliţie, în urma unui incident armat care a avut loc vineri după-amiază în incinta unui parc industrial din Aurora, o localitate aflată la aproximativ 65 de kilometri de Chicago, informează postul BBC News, citând autorităţile americane, conform Mediafax.
Hotnews
Generaţiile imposturii în România. Articolul cuprinde TESTul: Care-i vârsta imposturii tale?
Actualitate Perspektiva
Un italian vine să facă figuraţie în România? E ţara ideală. Iată de ce. Impostura este mama românului abandonat de societate, familie, prieteni. Ia vezi din ce generaţie de impostori faci parte. Articolul de faţă expune schematic trendurile majore de după 1989 până-n anii “găinilor fără cap” de astăzi. Articolul de faţă vorbeşte doar despre schema imposturii publice. Ai şi un TEST.
Hotnews
Teodorovici: Majorarea deficitului la 2,76% din PIB a fost singura măsură posibilă ca să putem da alocaţii mărite copiilor
Actualitate Politic
Majorarea deficitului la 2,76% din PIB a fost singura măsură posibilă ca să putem da alocaţii mărite copiilor de la 1 martie, dar ţinta de deficit pe 2019 nu va fi depăşită, a susţinut, vineri seara, la Digi24, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres.
Hotnews
Digi24: Adevărata miză a cazului Kovesi. Ce urmăreşte, de fapt, Liviu Dragnea
Revista Presei Opinii/Analize
Tensiune mare în PSD. Încercarea de a o împiedica pe Laura Codruţa Kovesi să devină primul procuror general al Uniunii Europene a stârnit deopotrivă euforie şi îngrijorare la vârful partidului.
Hotnews
Efectele Ordonanţei lăcomiei asupra NN Pensii, firma care gestionează pensiile private ale 1,98 milioane de români: Ce întreabă clienţii şi analiza pe care o fac acum acţionarii
Economie Asigurari
"Prevederile OUG 114 aduc schimbări semnificative în arhitectura sistemului de pensii private, în special cea legată de creşterea capitalului social. Astfel de potenţiale investiţii ale NN necesită aprobarea din partea investitorilor noştri şi presupun o justificare clară din punct de vedere al randamentului acestei investiţii. Prin urmare, analizăm şi evaluam cu seriozitate impactul", declarat pentru HotNews.ro Andreea Pipernea, directorul general al NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii private obligatorii din România.Vezi în articol ce informaţii au solicitat până acum clienţii şi suma pe care ar trebui să o aducă la capitalul social NN Pensii până 30 iunie 2019.
Hotnews
​Ştirile ProTV: Preşedintele PSD Liviu Dragnea, către Alex Dima: ”Vii cu mine în baie?”
Revista Presei Politic
Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu el în baie, după ce jurnalistul i-a pus întrebări despre fondurile europene.