Hotnews
Viorica Dăncilă spune că exclude o Ordonanţă pe amnistie şi graţiere până la finalul acestui an
Ultima Ora
Viorica Dăncilă spune că exclude o Ordonanţă pe amnistie şi graţiere până la finalul acestui an. Ea a susţinut, de asemenea, că pe masa Guvernului nu se află un astfel de act normativ şi că ea nu a avut nicio discuţie pe această temă.
Hotnews
​HARTĂ INTERACTIVĂ Autostrada Transilvania: Încă 13 km lângă Târgu Mureş, gata de deschidere după patru ani de la semnarea contractelor / Un proiect sabotat de birocraţie şi de incapacitatea autorităţilor să rezolve problemele la timp
Monitorizari Proiecte Infrastructura >> Articole
Compania de Drumuri ar putea dechide traficului rutier 13,7 km din autostrada Translvania, A3 în apropiere de Târgu Mureş, la aproape patru ani de când au fost semnate contractele în valoare de 66 mil. euro. Deşi cele două loturi ar fi trebuit să fi fost gata în 12, respectiv 16 luni, proiectele au fost măcinate de probleme şi tergiversări birocratice - un exemplu de cum NU se gestionează o lucrare de infrastructură de către autorităţi. Până când restul autostrăzii va fi gata, însă, cele două tronsoane se vor descărca direct într-un sens giratoriu şi o barieră de tren. Restul de 34 km spre Câmpia Turzii nu sunt gata nici acum, iar o bucată esenţială de 9 km care să facă legătura cu municipiul Târgu-Mureş nici măcar nu are un contract semnat.
Cum a ajuns o fetiţă de 7 ani să discute pe internet despre virginitate
Adevarul
Cum a ajuns o fetiţă de 7 ani să discute pe internet despre virginitate

O fetiţă din Sighetu Marmaţiei a devenit celebră pe internet după ce într-un filmuleţ postat pe canalul său de YouTube a vorbit despre virginitate. Vlogul copilei este urmărit inclusiv de bunica ei.

Hotnews
​VIDEO Liverpool s-a jucat cu focul, dar a învins Napoli cu 1-0 şi s-a calificat în optimi/ Mohamed Salah şi Alisson, eroii cormoranilor
Sport Fotbal
Liverpool s-a impus, marţi seară, scor 1-0, în faţa italienilor de la Napoli şi s-a calificat în optimile Champions League. Ambele echipe au adunat câte nouă puncte, confruntările directe s-au terminat cu acelaşi scor (1-0) şi golaverajele au fost egale (+2), astfel, numărul de goluri înscrise a fost cel care a făcut diferenţa, cormoranii marcând nouă goluri, faţă de şapte ale italienilor.
Hotnews
Tot ce se ştie despre presupusul autor al atacului din Strasbourg
Actualitate International
Cherif C. este de multă vreme cunoscut de poliţia locală pentru fapte penale mult mai comune- jaf urmat de tentativă de omor. Presupusul autor al atentatului din Strasbourg care a avut loc marţi noaptea a scăpat în aceeaşi dimineaţă arestului pentru jaf. Complicii lui au fost arestaţi, relatează Le Figaro.
Cum a explicat Grigore Leşe ieşirea nervoasă din timpul unui concert, când a plecat de pe scenă
Adevarul
Cum a explicat Grigore Leşe ieşirea nervoasă din timpul unui concert, când a plecat de pe scenă

Muzicianul Grigore Leşe (64 de ani) a venit cu explicaţii după ce a avut o ieşire nervoasă în timpul unui concert în localitatea sa natală, Târgu Lăpuş (Maramureş), supărat că un spectator a intrat în sală după începerea actului artistic.

Hotnews
Consiliul Superior al Magistraturii îşi alege o nouă conducere astăzi / Preşedintele Iohannis participă la şedinţă
Actualitate Esential
Şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii va avea loc de la ora 12.00, la aceasta urmând să participe şi preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat Administraţia Prezidenţială.
Hotnews
Reacţia liderilor europeni după atacul de la Strasbourg
Actualitate International
Şocul, încurajarea şi hotărârea de a gestiona mai eficient problema terorismului au fost atitudinile predominante din discursurile europene în urma atacului de la Strasbourg, informează Le Monde.
Hotnews
Primele cifre ale bugetului 2019: PIB de peste 1.000 mld lei, creştere economică de 5,5%
Economie Finante
Ministrul Finanţelor a declarat marţi că bugetul pentru 2019 ia în calcul un produs intern brut de peste 1.000 miliarde lei, cu o creştere economică de circa 5,5 %.